Anvelopele BKT pentru pulverizare si plivire

Linia de anvelope BKT pentru pulverizare si plivire ofera o mare varietate de produse pentru mai multe utilizari: fiecare solutie poate fi montata pe tipuri specifice de echipamente, fiecare dintre acestea efectuand operatiuni diferite, pe terenuri diferite si, mai ales, in scopuri diferite.


Dupa cum stim, culturile necesita operatiuni diverse in spatii de dimensiuni diferite si in conditii foarte diferite. Ganditi-va doar la randurile unei culturi de fructe (de exemplu, kiwi), unde echipamentul functioneaza sub plante, sau la randurile inguste ale anumitor vite de vie, unde spatiul de manevra al echipamentului trebuie sa fie facilitat de o anvelopa adecvata. Alegerea anvelopelor depinde, de asemenea, de tipul de teren pe care cresc culturile. De exemplu, in cazul sfeclei de zahar si al altor plante similare, o anvelopa mai lata protejeaza produsele.

O alta variabila importanta este echipamentul in sine.
Un tractor special pentru livezi, de exemplu, este mic, compact si cu putere redusa. Din acest motiv aveti nevoie de anvelope inguste de 16-28 de toli pentru operatiunile de pulverizare de-a lungul randurilor inguste. Pe de alta parte, un tractor de putere medie spre mare care a fost adaptat si transformat in pulverizator in campuri deschise mari, cum ar fi campurile de porumb sau de tutun, trebuie sa fie echipat cu anvelope inguste de peste 28 de toli. In multe cazuri, in schimb, se adopta o solutie cu doua anvelope pe puntea spate pentru o mai buna distributie a incarcaturii care trece in acelasi timp printre randuri. In operatiunile de plivire, anvelopa potrivita depinde, de asemenea, de utilizarea specifica, de exemplu, plivirea pe marginea drumurilor, plivirea viilor sau a culturilor pe randuri.
Toate aceste cazuri arata ca anvelopele destinate aplicatiilor de pulverizare si de plivire pot fi foarte diferite. Din acest motiv, este necesar sa va bazati pe experti care sa va ofere experienta si cunostintele lor pentru a alege cel mai bun produs, fara a uita de monitorizarea anvelopelor si de intretinerea post-vanzare.
In consecinta, anvelopele BKT pentru pulverizare si plivire raspund celor mai diverse aplicatii pentru o varietate de utilaje agricole si sunt disponibile in numeroase dimensiuni.

Urmatoarele produse se fac remarcate in gama de anvelope:
Varful de gama, anvelopa AGRIMAX SPARGO a fost dezvoltata cu ajutorul tehnologiei VF, care permite transportul de sarcini grele la o presiune mai mica in anvelope, limitand astfel efectele negative ale compactarii solului. Tractiunea excelenta, confortul la condus si stabilitatea completeaza caracteristicile acestei anvelope multifunctionale, care poate fi utilizata atat pe camp, cat si in timpul transferurilor rutiere - toate acestea in pofida faptului ca are o latime limitata. AGRIMAX SPARGO stimuleaza o agricultura mai eficienta, mai versatila si mai durabila si este disponibila in prezent in sapte dimensiuni: VF 380/85 R 38, VF 380/90 R 46, VF 480/80 R 46, VF 380/90 R 50, VF 380/105 R 50, VF 420/95 R 50 si VF 480/80 R 50.

AGRIMAX RT 955 este anvelopa radiala BKT ideala pentru utilaje grele si aplicatii pentru culturi pe randuri, precum si pentru pulverizare. O investitie care aduce o valoare maxima datorita stabilitatii optime, tractiunii excelente si celei mai bune curatari automate, precum si datorita contactului continuu cu solul. Muchia rotunjita a fost conceputa special pentru a proteja solul si culturile delicate de deteriorare. AGRIMAX RT 955 este disponibila in nu mai putin de 23 de dimensiuni diferite.

Similare sunt caracteristicile AGRIMAX RT 945, disponibila in opt dimensiuni, special conceputa cu o banda de rulare ingusta pentru a proteja productia si pentru a nu deteriora culturile. Datorita proprietatilor de curatare automata, anvelopa este ideala pentru transferurile rutiere.

De asemenea, AGRIMAX RT 855 este perfecta pentru pulverizarea culturilor pe randuri, precum si pentru transportul combinat pe sosea si pe camp, permitand astfel transferuri frecvente. Acestea sunt necesare in acest tip de activitate. AGRIMAX RT 855 este o anvelopa radiala care combina o capacitate ridicata de incarcare cu performante excelente de flotatie. Anvelopa este disponibila in 46 de dimensiuni si in diferite versiuni de compozitie pentru a raspunde mai bine necesitatilor utilizatorilor.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare