BKT intra in joc cu Farming Simulator

Printre atractiile acestei editii de Farming Simulator se va numara si BKT. Cele mai renumite anvelope ale sale vor fi disponibile jucatorilor pentru a-si echipa tractoarele si utilajele agricole virtuale de la cei mai mari producatori din lume, folosite in joc.
In mod specific, produsele incluse in simulare vor fi: AGRIMAX V-FLECTO, AGRIMAX FORCE, AGRIMAX TERIS, MULTIMAX MP 522 si, nu in ultimul rand, RIDEMAX FL 693 M.

Debutul in Farming Simulator confirma dorinta marcii de a explora in continuare lumea digitala. Acesta urmeaza lansarii, in cadrul EIMA 2021, a Experientei virtuale, noul spatiu virtual al BKT cu interfata de gaming, in care utilizatorii pot interactiona si descoperi in 3D ultimele noutati din partea companiei.
Iar asta nu este tot. BKT Farming Simulator Challenge va incepe si ea pe 29 noiembrie, cu participarea a sapte talente Farming Simulator. Intr-o serie de testari ale abilitatilor, participantii vor trebui sa pregateasca un teren, sa il insamanteze, sa il recolteze si sa vanda totul in cel mai scurt timp posibil si, astfel, sa castige titlul de cel mai bun fermier virtual. Obiectivul initiativei este acela de a intari marca BKT si notorietatea acesteia si printre membrii noilor generatii. Pentru a face acest lucru, compania va colabora cu unii dintre cei mai buni jucatori Farming Simulator. Acestia sunt Killercroc88 din Italia, Arikson si MrAdamo din Polonia, StarkPanzer si Makam din Ungaria, En3rgie5 din Franta si Cornhub, care va reprezenta zona vorbitoare de limba germana. Captivanta competitie va putea fi urmarita atat pe Youtube, cat si pe Twitch.

„Suntem o marca ce isi asuma riscuri – a comentat Lucia Salmaso, Directorul executiv al BKT Europe. – Si ce platforma mai buna decat Farming Simulator pentru a face acest lucru? Pentru BKT, este important sa exploreze fiecare domeniu legat de industriile in care suntem prezenti (agricultura, OTR, industrie), inclusiv cel de gaming. Farming Simulator este o oportunitate excelenta de a aduce publicul general mai aproape de universul agriculturii, un sector ce trebuie descoperit. Acesta este motivul pentru care suntem fanii jocului si suntem fericiti ca jucatorii au acum oportunitatea de a ne alege si virtual.”
„Suntem incantati ca am castigat, in BKT, inca un partener international binecunoscut pentru marca Farming Simulator” a comentat Martin Seidel, Account Manager la GIANTS Software. „Acest nou parteneriat subliniaza inca o data importanta produsului nostru in industria agricola. Cu anvelopele de la BKT, jucatorii nostri au acum oportunitatea de a-si configura mai personalizat utilajele.”

Dupa numeroase parteneriate incheiate de marca in domeniul sportiv, Farming Simulator reprezinta un nou canal pentru vizibilitatea si comunicarea BKT. Compania cauta constant sa creasca notorietate marcii si sa se conecteze cu utilizatorii si clientii sai finali nu doar la munca, cu si in timpul lor liber si atunci cand se destind.

Lasă un comentariu

Nu uita, comentariile trebuie aprobate înainte de publicare